Eten op wielen

De foodtruck voor bruiloften, bedrijfs-picknicks en speciale evenementen is een snelgroeiende trend en niet voor niets! Allereerst kun je veel geld besparen door een foodtruck te gebruiken in plaats van met een traditionele leverancier te werken. Food catering-trucks voegen ook een uniek karakter toe dat standaard catering eenvoudig niet kan. Bezoek Foodtruck in friesland.

Bovendien zijn foodtrucks en hun chef-kok’s meestal gespecialiseerd in bepaalde soorten voedsel waar ze gepassioneerd over zijn en daarom produceren ze gerechten die niet van deze wereld zijn! Gelukkig kunnen foodtrucks plaatsen bereiken waar normale keukens dat niet kunnen. Niet alleen een moderne keuze, het gebruik van een foodtruck om uw volgende evenement bij te wonen heeft veel voordelen.

Catering voor foodtrucks voegt ook een uniek karakter toe

Catering voor foodtrucks voegt ook een uniek karakter toe dat standaard catering eenvoudigweg niet kan. Bovendien zijn foodtrucks en hun chef-kok’s meestal gespecialiseerd in bepaalde soorten voedsel waar ze gepassioneerd over zijn en daarom produceren ze gerechten die niet van deze wereld zijn! Gelukkig kunnen foodtrucks plaatsen bereiken waar normale keukens dat niet kunnen. Niet alleen een moderne keuze, het gebruik van een foodtruck om uw volgende evenement bij te wonen heeft veel voordelen.

 

Een zorgvuldige planning is essentieel

Een zorgvuldige planning is essentieel om een ​​succesvol evenement te hebben waar uw gasten dol op zullen zijn. De foodtruck biedt evenementen, maar ook catering en bedrijfsfeesten zijn geen uitzondering. Lees verder voor tips om ervoor te zorgen dat het cateringevenement voor uw food truck een doorslaand succes wordt.

 

Het budget

Het eerste dat u moet berekenen, is hoeveel u wilt uitgeven. Een van de grootste voordelen van een cateringevenement met een foodtruck is dat de besparingen enorm zijn. Hoeveel een voedselwagen laadt, hangt af van hoe populair die truck is. Hoe hoger de vraag, hoe hoger de prijs. U kunt uw spaargeld inpakken of dat geld gebruiken om speciale add-ons voor uw evenement te maken.

Misschien wilt u een buffettafel met speciale zijkanten installeren om uw foodtruck te begeleiden of om een ​​barwagen te hebben. Veel wijnhuizen en brouwerijen hebben nu mobiele karren beschikbaar. Je kunt ook het extra deeg gebruiken om wat extra versieringen te kopen of om gepersonaliseerde bruiloftsgunsten te maken die passen bij het thema van je feest.

 

Welk voedsel en hoeveel voedsel?

Je gasten zullen er zijn in alle soorten en maten, en de hoeveelheid die ze eten en drinken zal ook variëren. De keuken die de foodtruck serveert, is vers, ter plekke gemaakt en wordt enthousiast door hun gasten verslonden. Zorg ervoor dat je genoeg voedsel bij de hand hebt, zodat ze in seconden of derde keer omhoog kunnen! Op een feestelijk moment hebben mensen de neiging om te laten gaan, en meer dan normaal drinken en eten is slechts een deel van het plezier hebben. Maak je er klaar voor! De gemiddelde foodtruck kan ongeveer 75 gasten voeden, dus als je op dat aantal wacht, zou je kunnen overwegen om twee trucks aan te nemen die ook variatie kunnen toevoegen.

Kies voorzichtig

De foodtrucks voegen opwinding toe aan elk evenement en helpen de stemming te bepalen. Uw keuze voor een vrachtwagen heeft een grote impact op uw evenement. Ze komen in verschillende stijlen en kleuren, sommige gek en wild en anderen luxueuzer en discreet. Als je op zoek bent naar een leuke, lawaaierige en ruige gebeurtenis, kies dan voor een truck met felle kleuren en speelt zelfs muziek.

Als je een verfijnd feest organiseert in de tuin, zou een schattige kleine desserttruck met een eenvoudige gestreepte luifel heel goed werken. Kies een truck die een aanvulling vormt op het thema of de omgeving die u probeert te creëren. Versier rond de truck en integreer deze in uw evenement. Er is een breed scala aan foodtrucks die er zijn.

Wees voorzichtig met je onderzoek, zodat je precies weet hoe jouw truck eruit ziet en wat deze te bieden heeft. Uw foodtruck zal zeker de gewenste sfeer toevoegen en er een feest van maken dat uw gasten zich zullen herinneren.

 

Zodra u uw vrachtwagen hebt geselecteerd

Nadat u uw vrachtwagen heeft geselecteerd of uw lijst heeft teruggebracht tot twee, is het tijd om na te denken over uw menu. Door een foodtruck te gebruiken om uw evenement of bruiloft te organiseren, heeft u de geweldige mogelijkheid om uw gasten het voedsel te geven dat u lekker vindt of serveert en de lokale keuken te vieren. Foodtrucks hebben meestal goed eten. Meestal specialiseren ze zich in bepaalde voedingsmiddelen en creëren ze het beste in de klas.

De leiders van de foodtruck zijn vaak graag bereid om hun speciaal gevraagde items voor te bereiden. Als u iets in het bijzonder wilt, praat dan met de chef-kok of de eigenaar van de foodtruck. Het inhuren van een foodtruck voor uw evenement is een van de grote voordelen: u kunt heel creatief zijn en een persoonlijk tintje geven aan uw menu.

Kies voedingsmiddelen die passen bij het thema van uw evenement

Kies voedingsmiddelen die passen bij het thema van uw evenement. Als u kiest voor zakelijke catering voor een formeel evenement, serveren veel vrachtwagens luxe gerechten, nog beter met verse of lokale ingrediënten. Yum! Talrijke foodtrucks serveren ook informele gerechten. Chef-koks geven vaak hun eigen persoonlijke toets aan meer standaardselecties, waardoor zelfs de meest gebruikelijke gerechten buitengewoon goed zijn.

Om dingen in beweging te houden

Om de zaken in beweging te houden, beperkt u het aanbod van enkele gespecialiseerde artikelen voor de gelegenheid. Gasten zullen blij zijn met een aantal items om uit te kiezen, aangezien de meeste maaltijden slechts één of twee opties bieden. Ook moet het produceren van een lange lijst van verschillende dingen het tempo van eten drastisch verminderen en het laatste wat je wilt is dat je gasten verhongeren en grommen! Voor de beste foodtruckopties bezoekt u Foodtruck in friesland.


Geef een antwoord

Your email address will not be published.