3 goede redenen om een ​​foodtruck te openen

De straatvoedselbeweging is de laatste jaren enorm populair geworden en als je er onlangs een hebt gegeten, weet je waarom. Het eten op straat is heerlijk, (meestal) goedkoop en handig voor de klant. Zelfs televisie begint te spelen met een line-up met straatverkopers in de grote food-truckrace die op het voedselnetwerk wordt uitgezonden. Als je dit leest, ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in betrokkenheid bij de lancering van je eigen mobiele cateringbedrijf. Laten we dus kijken naar de drie belangrijkste redenen waarom lancering een slim en lonend ding kan zijn! Bezoek voor een geweldige lunch Foodtruck in friesland.

Een vrachtwagen kan gaan waar de klanten zijn.

Dit lijkt misschien niet zo serieus, maar het is echt een van de grootste voordelen van het runnen van een restauranttruck. In het algemeen kunnen traditionele restaurants alleen lokale bewoners dienen. Als gevolg hiervan wordt hij erg afhankelijk van deze gemeenschap. Bovendien zijn er meestal veel andere concurrerende restaurants in hetzelfde gebied. Met een mobiel cateringbedrijf bent u niet beperkt tot een buurt, u kunt naar allerlei gebieden gaan, u kunt gemeenschapsevenementen organiseren zoals festivals of sportevenementen, evenementen bijwonen buitenshuis of laat overnachten buiten nachtclubs en bars. In eenvoudige bewoordingen geeft dit u veel meer flexibiliteit in termen van locatie en tijd wanneer u voedsel aan klanten kunt verkopen.

In vergelijking met een onafhankelijk restaurant zijn de overheadkosten veel lager.

Het is veel goedkoper om een ​​foodtruck te installeren dan een nieuw restaurant te installeren en alle bijbehorende kosten te dekken. Bijvoorbeeld huur-, ontwikkelings- en bedrijfskosten. Omdat u meestal meer werknemers en een fysiek gebouw betaalt, is uw overhead gewoon veel hoger.

Het serveren van een uitstekende keuken die klanten blij maakt, zal een glimlach op je gezicht toveren

Dit is misschien wel het belangrijkste aspect van het managen van een type bedrijf. Een goed mobiel cateringbedrijf kan een winst van ongeveer 75 tot 150.000 dollar per jaar genereren, niet een hoop geld. Maar als je voedsel serveert volgens een concept en een menu waar je hard aan hebt gewerkt om te ontwikkelen en waar je echt in gelooft, terwijl je relaties opbouwt met de gemeenschap om je heen, dan is je bedrijf de moeite waard. Daarnaast zijn foodtrucks klaar voor marketing via sociale media. De demografische groep van de clientèle is meestal een jongere stedelijke bevolking, zeer goed verbonden via sociale media. Het opbouwen van een loyale follow-up door marketing en branding via Twitter en Facebook is gratis en leuk. Foodtrucks zijn al jarenlang een constante trend aan de oostkust en de westkust (en de westkust vooral vanwege hun klimaat) maar beide kusten hebben een jong en dynamisch publiek aangetrokken dat rekening heeft gehouden met de aanbiedingen van foodtruck en straatv OOD als uniek. hip en trendy.

Kwaliteiten die een verkoper van een levensmiddelenwagen moet hebben

In het verleden werden foodtrucks beschouwd als een bron van junkfood. Na verloop van tijd is het nut en de functionaliteit van foodtrucks echter onthuld. Mensen die overweldigd zijn door werk en die geen lunchtijd hebben in het comfort van hun zittende restaurant. Home Vraag de eigenaren van catering trucks om hen stevige maaltijden te brengen.

Vanwege de populariteit van verkoopautomaten beginnen sommige mensen die geld willen verdienen aan dit type bedrijf. Als u een efficiënte vrachtwagendealer wilt zijn, moet u de volgende attitudes hebben:

Geduldig

Het vinden van een voertuig dat u kunt ombouwen in een tankwagen kost veel tijd. Er zijn veel bedrijven die ideale voertuigen verkopen om te worden omgezet in foodtrucks. Als je geen geduld hebt om de markt te bereizen op zoek naar het best mogelijke aanbod, loop je mogelijk in de val door handelaren die profiteren van de grote vraag naar voertuigen. Als u geld wilt besparen en het meest efficiënte voertuig wilt hebben, moet u de mogelijkheid hebben om naar het beste aanbod te zoeken.

Worker

Een verkoper van levensmiddelen moet ijverig zijn. Werkzaam zijn betekent zoveel mogelijk bestellingen ontvangen in de kantoren op de plaatsen waar uw foodtruck zal passeren. Als de verkoper ijverig is, kan hij zijn goederen in veel kantoren distribueren.

Vriendelijk

Het is belangrijk dat u relaties kunt opbouwen met uw klanten. Inderdaad, als ze je zien als een bekend gezicht en niet als een zakenman die alleen denkt aan winst. Gebruiksvriendelijkheid betekent dat u meer van uw goederen en producten verkoopt.

Creatief

Klanten houden niet van routinevoedsel. Daarom wilden ze niet naar de cafetaria van het kantoor om te eten. Je moet creatief zijn in je menu’s. Zorg ervoor dat u uw klanten verschillende gerechten kunt aanbieden. Dit maakt uw klanten niet alleen blij, maar u kunt ook uw concurrenten voorblijven.

Foodtruck in friesland voor meer informatie.


Geef een antwoord

Your email address will not be published.