Uw thuiswerk voor het inhuren van catering service

Verschillende functies vereisen verschillende soorten service. Of het nu gaat om een ​​diner thuis of een speciaal evenement, het kiezen van de juiste cateringservice is essentieel als u wilt dat uw evenement succesvol is. Het enige dat u hoeft te doen, is uw cateringbehoeften plannen en onderzoek doen om een ​​goede provider te vinden.

Het artikel zal u begeleiden met enkele beste en gemakkelijkste tips, hoe u de beste cateringservice kunt vinden en kiezen die het succes van uw evenement garandeert. Je kunt ook Catering Friesland bezoeken.

Punten om voor te bereiden voordat je een cateringprovider vindt:

Zelfs voordat u een adequate service kiest, moet u uw cateringbehoeften begrijpen en plannen. Hiertoe maakt u een basislijst die u in overweging wilt nemen voor uw evenement.

 • Bevestig de datum en tijd van uw evenement: om de datum van uw feest te garanderen, en om de datum van de dienst en het contract te reserveren.
 • Een ruwe berekening van uw budget en telling. Om onnodige uitgaven te besparen.
 • Stel de locatie in waar uw evenement plaatsvindt. Dit is net zo belangrijk als het kiezen van uw menulijst.
 • Menu’s: soorten voedsel, vegetarisch / niet-veganistisch, speciale dieetwensen?
 • Horeca apparatuur. Het aantal stoelen, tafels, stoffen, etc.
 • Decoratie: bloemen, tafelconfiguraties, etc. U kunt uw evenement specialer maken met een goed doordachte decoratie.

Zodra u de vorige lijst heeft opgelost, heeft u een duidelijk idee van uw cateringbehoeften en kunt u dus de beste en meest geschikte leverancier kiezen. Door de steun van de bovenstaande ideeën te nemen, is het nu tijd om te zoeken naar een betrouwbare cateringserviceprovider die de beste cateringservice kan bieden.

Onderzoek en aanbevelingen:

Cateringdiensten bieden een breed scala aan producten en diensten. Voordat u rechtstreeks contact opneemt met uw services, moet u een beetje onderzoek doen om ervoor te zorgen dat u het evenement correct kunt uitvoeren.

Hoe?

Er zijn verschillende betere methoden om een ​​goede lijst van cateringdiensten te krijgen.

 • Vraag uw vrienden of uw familie en collega’s. Vind wat ze aanbevelen.
 • Neem de hulp van de zoekmachines. U vindt veel onpartijdige beoordelingen voor verschillende cateringserviceproviders. Maak een lijst met cateringservicebedrijven op basis van het grootste aantal revisies. (Tip: gebruik het zoekformulier in de buurt van … in uw Google-zoekopdracht door uw locatie te plaatsen)
 • Vraag een offerte aan bij verschillende cateringbedrijven in uw regio.

Nadat u de lijst met eerdere methoden hebt gemaakt en besteld, moet u enkele vragen en een aantal observaties stellen om de juiste te vinden.

Vragen waar je antwoord op wilt krijgen van cateringaanbieders:

Zijn ze in staat om menu’s op te zetten en aan te passen aan hun behoeften?

 • Wat gebruiken ze om gerechten te bereiden: verse of diepvriesproducten?
 • Bieden ze een smaaktest aan? Gratis of tegen betaling?
 • Kunnen ze zowel buffetten als diners bieden?
 • Wat zijn de kosten en wat is precies inbegrepen (en niet inbegrepen) in de kosten?

Hoewel de bovenstaande vragen algemene informatie over de cateringaanbieder bevatten, kunt u ook enkele slimme vragen stellen, zoals de volgende:

 • Hoe lang heeft de cateringservice diensten verleend? Handig om de betrouwbaarheid te vinden.
 • Wat is de maximale grootte van een groep / evenement / mensen die eerder hebben bezocht? Heel handig als je een groot aantal mensen hebt die je functie bijwonen.
 • Wat is de kleding van uw cateringpersoneel? Dit is belangrijk als u wilt dat uw feest thematisch is.
 • Zullen ze omgaan met de restjes?

Al deze vragen kunnen gemakkelijk een cateringservice beëindigen die geschikt is voor uw evenement. Nadat u uw evenementaanbieder hebt gekozen, wordt het tijd om een ​​contractovereenkomst te sluiten met een overzicht van alle menu-items, tijd en uitgaven / kosten die u moet betalen, inclusief eventuele extra kosten.

Een belangrijk aspect bij het verkrijgen van de juiste cateringservice

Een belangrijk aspect bij het verkrijgen van de juiste cateringservice is gerelateerd aan het bieden van de beste kookopties die de beste en meest verse ingrediënten bevatten. Een gerenommeerde cateringservice zal dat zeker toegang hebben tot getalenteerde chefs die in elke situatie kunnen opereren en creatieve en artistieke vaardigheden kunnen tonen. Vraag een proeverij aan voor een volledige beoordeling van de creatieve menu-opties.

Buitengewone service

Een hoog serviceniveau moet starten vanaf het moment dat u contact opneemt met de cateringservice. Het plannen van een speciale gebeurtenis is veel gemakkelijker als je kunt werken met iemand die bereid is te luisteren naar favoriete idealen en in staat is om de speciale gelegenheid te organiseren op basis van die informatie. Medewerkers van cateringbedrijven moeten tijdens het planningsproces en tijdens het speciale evenement ontvankelijk zijn.

Hoge betrouwbaarheid

Zorg ervoor dat u het nodige onderzoek uitvoert voordat u de diensten van de providers inhuurt. Stel de korte lijst samen van drie tot vijf verschillende bedrijven. Probeer persoonlijke referenties te verkrijgen om de mogelijkheid te vergroten om contact op te nemen met de meest gerenommeerde bedrijven.

Vraag aan elk horecabedrijf de meest relevante vragen met betrekking tot het georganiseerde evenement. De vragen die kunnen worden gesteld, kunnen te maken hebben met de beschikbaarheid op een specifieke datum, het type menu’s, de mogelijkheid om te helpen met specifieke behoeften en de vereisten voor storting en betaling.

In staat om aan specifieke behoeften te voldoen

Omdat elk cateringevenement waarschijnlijk anders zal zijn, is het noodzakelijk om de meest veelzijdige bedrijven te gebruiken die zijn gevestigd om in verschillende situaties te werken. Een algemene vereiste is om speciale menu’s aan te bieden die te maken kunnen hebben met koosjer, halal, veganistisch en vegetarisch. Een voedselleverancier moet bereid zijn om het menu en de service voor te bereiden om aan individuele behoeften te voldoen om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt.

Rijk aan ervaring

Een ander aspect dat in het aanwervingsproces van het cateringbedrijf moet worden overwogen, is ervoor te zorgen dat zij een solide reputatie hebben opgebouwd voor het leveren van een indrukwekkende service voor speciale evenementen. Het is waarschijnlijker dat een bedrijf met een geweldige ervaring de indrukwekkende menu-opties geeft en een blijvende indruk achterlaat. Dus de conclusie is dat als je een cateringservice gaat huren, ervoor zorgen dat het de moeite waard is. Als u informatie wilt hebben over cateringservice, klik dan hier.


Geef een antwoord

Your email address will not be published.