Ben je op zoek naar de organisator van het evenement, zodat je op de juiste plek bent, zoek niet meer. We bieden de beste omgeving voor alle Het Beste Indiase Cateringbedrijf in Friesland evenementen. Hier zijn enkele tips voor het volgen van cateringdiensten en het plannen van evenementen.

1.Heroverweeg de taart –

Hoewel cakes traditioneel zijn voor bruiloften, quinceaneras en andere evenementen, zijn ze niet verplicht. De huwelijkspolitie verschijnt niet op uw evenement als u ervoor kiest om iets anders te serveren. Veel paren hebben een kleine bruidstaart voor hen om hun gasten te snijden en vervolgens cupcakes te serveren. Andere bruiloften die we hebben gedaan, hebben koekjes, donuts en zelfs appels geserveerd! Op een bruiloft waren appels versierd voor de bruid en bruidegom, en op elke tafel stond een emmer met een verscheidenheid aan met chocolade bedekte of gekonfijte appels. Goed idee!

2. Flower Power –

De kracht van bloemen is echt, (vooral hun geweldige geur), behalve dat je geen vuurballen werpt op dingen, tenzij je Mario of Luigi bent, van Mario Bros. Echte of valse bloemen? Afhankelijk van het soort bloem dat je kiest, kunnen echte of valse bloemen bijna hetzelfde kosten. Als je dood bent op echte bloemen, kies dan altijd bloemen voor in het seizoen. Als je voor nepbloemen kiest, kan geur ook worden toegevoegd! Houd er rekening mee dat rozen altijd meer kosten, dus houd rekening met andere soorten bloemen. We hebben veel bruiloften gedaan zonder bloemen, behalve het boeket, en om eerlijk te zijn, niemand kwam naar ons toe en vroeg: “Waar zijn de bloemen?” Niemand zal ze echt missen, eerlijk gezegd.

3. Second Beats First, Sometimes –

Hoewel de tweede plaats zelden als beter dan de eerste wordt gezien, kan het een decor zijn. Ga op Craigslist en zoek naar een bruiloftsinrichting. Je zult veel recente jonggehuwden zien die een decoratie en andere items van hun bruiloft verkopen. Je kunt veel geld besparen door tweedehands items te kopen, en niemand zal het opmerken!

4. Vergeet de supermarkt niet –

Vergeet niet dat uw lokale supermarkt bloemen verkoopt tegen een fractie van de prijs! Geef ze veel aandacht en je kunt veel krijgen over bloemen, in tegenstelling tot de plaatselijke bloemist. Je kunt ook geweldige taarten krijgen, ook veel goedkoper!

5. Be Your Own DJ –

Je kunt “zeker je eigen DJ zijn” voor een fractie van de kosten. Maak eenvoudigweg een afspeellijst met uw favoriete muziek, sluit uw laptop of iPod aan op het geluidssysteem van de zaal en u hoort de hele nacht uw favoriete nummers! Vergeet niet dat uw gasten een verschillende muzikale smaak hebben, dus ook verschillende genres. Als uw locatie geen geluidsinstallatie heeft, kunt u deze huren bij een plaatselijke muziekinstrumentverhuurwinkel. Houd er rekening mee dat je afspeellijst niet verandert, geen verzoeken accepteert, de muziek niet mixt of ‘de menigte leest’. Je afspeellijst weet niet wanneer je genres moet veranderen, zoals een goede DJ. Je moet iemand ‘MC’-sleutelmomenten hebben, dus je moet misschien iemand inhuren of een vriend / familielid dit laten doen. Je hebt dansvloerlampen nodig om ook de leuke sfeer te creëren.

6.Weet wanneer u een DJ nodig hebt –

Plan uw tijdlijn en ontdek wanneer u daadwerkelijk uw DJ nodig heeft om te beginnen met spelen. Houd er rekening mee dat DJ’s hun uur per uur in rekening brengen, dus vraag of de set-up en de breakdown bij de prijs zijn inbegrepen, of apart worden berekend. Als de bruiloft of het evenement klein is, overweeg dan alleen de DJ te gebruiken voor de receptie. Vaak worden we geboekt voor de ceremonie en de receptie, maar de officiant had de microfoon niet echt nodig, omdat de locatie zo klein was. We bieden de beste omgeving voor alle Goedkope Catering in Leeuwarden evenementen. Denk ook aan het avondeten. Je kunt je eigen afspeellijst maken, zoals hierboven vermeld, en een goed stereosysteem meenemen om het tijdens het avondeten te spelen, wat je de kosten bespaart om de DJ gedurende die tijd muziek te laten spelen.

7. Maak je eigen Photo-booth –

Je moet alle props van Amazon of je plaatselijke feestwinkel kopen, je achtergrond kopen, een paar standaards om je achtergrond in te richten, en je hebt een fotocabine in de open lucht! Gasten kunnen foto’s maken met hun telefoons. Stel een Instagram-trouwaccount in met elke hashtag die je kiest, vraag je gasten om je trouwaccount en voila te taggen, je gastenfoto’s zullen er allemaal zijn! Je gasten zullen echter niet in staat zijn om hun eigen fototrips mee naar huis te nemen. U moet ook het gebied van de fotocabine instellen en splitsen.

8. Deposito’s & Betalingen –

Vraag naar het bedrag van de aanbetalingen, wanneer ze verschuldigd zijn, annuleringsvoorwaarden, etc. Veel leveranciers rekenen 50% van de totale kosten voor de aanbetaling. Hoewel dit in orde is, moet u vragen of dit flexibel is. Kan je 25% betalen? Waarom niet? Kunt u het totale bedrag aan betalingen betalen? Zijn er kosten om dit te doen? Ontvang ontvangsten voor alles wat u betaalt, en altijd corresponderen via e-mail, dus u hebt het ook schriftelijk. Leveranciers eisen soms de volledige betaling voordat het evenement plaatsvindt. Wees voorzichtig wanneer je dit doet. Soms kunnen de leveranciers te laat zijn, niet aan het einde van het contract voldoen, enzovoort, en je hebt ze al betaald. Vraag of de betaling kan worden gedaan op de dag van het evenement.

9. Schrijf het –

hoewel dit geen tip lijkt om geld te besparen, is het dat ook. Ik kan je niet vertellen hoeveel keer we hebben gebeld dat hun DJ- of photobooth-service hun telefoontjes niet terugstuurt, en ze hebben de aanbetaling al betaald! Deze klanten verloren hun storting en moesten ons sowieso inhuren. Wees slim, schrijf het op schrift!

10. Doe onderzoek –

Doe onderzoek naar leveranciers, de locatie, planningstips, enz. Zoek naar beoordelingen. Vergeet niet dat geen enkele onderneming 100% positieve beoordelingen kan hebben. Je kunt mensen niet 100% van de tijd behagen, het is gewoon niet mogelijk. Kijk naar de datum van de beoordelingen. We bieden de beste omgeving voor alle Aziatisch Eten in Leeuwarden evenementen. Zoek naar verschillende bronnen: Google, Wedding Wire, Yelp, Facebook, The Knot, etc. Als je dit leest, ben je duidelijk bezig met je onderzoek! Goed gedaan! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of advies nodig hebt, en we helpen u graag verder!


Geef een antwoord

Your email address will not be published.