Als je zo klaar bent om de kou achter je te laten, kunnen we niets beters verzinnen dan een lentefeestje te geven! Welke gebeurtenis u ook wilt houden naarmate het weer warmer en helderder wordt, Shirley’s Catering heeft een schat aan ideeën om uw evenement fantastisch te laten smaken! Hier zijn 5 geweldige ideeën voor lentecatering die we bedachten, maar dit is nog maar het begin!

Voorjaarscateringideeën voor dranken

Vooral na de lange, zware winter zijn mensen gewoon aan het knagen voor alles dat een helder, verfrissend gevoel geeft aan hun gelegenheden. Dus of u nu een huwelijksreceptie, een verjaardagsfeest of een bedrijfsevenement plant, een van de eerste lentecatering-ideeën om mee te beginnen is uw drank. Hier bij Shirley’s Catering hebben we een volledig menu met alcoholische en niet-alcoholische ideeën om je gasten op te frissen. Afgezien van wat er al op ons drankenmenu staat, zijn we altijd op zoek naar frisse, nieuwe ideeën. Bel ons en we kunnen samenwerken aan dranken met heldere tonen van citrus en fruit, frisse hints van munt of lavendel en zelfs niet-traditionele limonades. De sleutel tot onze voorjaarscateringideeën voor dranken is altijd helder, licht en verfrissend!

Voorjaarscateringideeën voor hapjes

Een van Shirley’s 5 geweldige ideeën voor lentecatering is voorgerechten met een kick. Veel van onze klanten gaan tegenwoordig vegetarisch of proberen internationale hapjes, en we zijn er dol op. Hapjes zijn geweldig voor lentefeesten, omdat ze iedereen in staat stellen om rond te bewegen, te socializen en van het landschap te genieten. Voor de lente hapjes en voorgerechten, wil je gaan met koele hapjes gemaakt van vers fruit en groenten-toevoeging van een beetje kruiden en schoppen om de eetlust van uw gasten te wekken. Bekijk ons ​​huidige Hors D’oeuvres-menu voor enkele van onze populairste startideeën (zoals Wild Mushroom en Brie Fondue Crostini met verse tijm en gegarneerd met geroosterde rode pepers of Bisteeya). Maar beperk jezelf niet; dit is lente! We zijn verheugd om met u samen te werken aan nieuwe ideeën!

Voorjaarscateringideeën voor voorgerechten

Een van de vele dingen waar ons Shirley’s Catering-team van houdt, is het feit dat de lokale boerenmarkten na een lange winter weer tot leven komen. Je kunt er zeker van zijn dat onze koks met producenten en telers praten, op zoek zijn naar het meest verse, lokaal geteelde, biologische voedsel dat we kunnen krijgen – altijd denkend aan nieuwe entrée-ideeën om onze klanten te inspireren en hun smaakpapillen te behagen. Omdat we lokaal inkopen, zijn al onze voorgerechten vol met de meest volledige, verste smaken om je gasten te verdoven! Ons hoofdmenu bestaat uit rundvlees, kip, zeevruchten en pasta-ideeën, waaronder 4 soorten lasagne, maar we hebben ook altijd geweldige vegetarische en veganistische voorgerechten. Als u gasten heeft met voedselallergieën of speciale dieetwensen, laat het ons weten! We kunnen verbazingwekkend allergeenvrij eten maken dat nog steeds de smaakpapillen verwent en uw gasten laat verwennen!

Voorjaarscateringideeën voor desserts

Sommige mensen houden ervan om feesten te houden in de lente die allemaal over het dessert gaan, en waarom niet? Als je overal verse bessen, fruit en kruiden ziet komen, waarom zou je dan niet eerst een dessert nemen? Onze dessertstations geven ook uw gasten de gelegenheid: of ze nu willen uitgaan van fruitige cheesecake, Franse fruitgebakjes of een breed scala aan scones, koekjes en pasteien, Shirley’s brengt heerlijke smaken naar uw tafel. Probeer onze verkoelende ijscoupe ijscoupe als het weer opwarmt, of ons prachtige crêpe station voor ontbijt en brunchochtend die nog steeds een beetje aan de koele kant zijn.


Geef een reactie

Your email address will not be published.