Als u van plan bent om wat Indiaas eten te proberen, moet u bepaalde dingen weten over Indiase restaurants die u misschien niet kent. Bij het verkennen van een nieuwe plaats of een supermarkt, is het waarschijnlijk dat iemand zeer voorzichtig zal zijn om te proberen geen fouten te maken en zo sierlijk mogelijk te eten.

Als u ook iemand bent die erop uit is om te genieten van een heerlijke maaltijd in een Indiaas restaurant zonder fouten te maken, vindt u de volgende tips bij de hand.

Sla het buffet over

Veel Indiase restaurants bieden alleen buffetten aan. Hoewel dit wat variatie op uw bord kan bieden, betekent dit niet dat uw bord het beste Indiase eten bevat. Als je echt het beste van de rest wilt halen, moet je het buffet een keer overslaan en individuele gerechten bestellen.

Deel uw eten

De beste manier om echt van een Indiase keuken te genieten, is door deze met uw geliefden te delen. Verzamel wat vrienden of familie en ga samen naar het restaurant. Met meer mensen met verschillende smaken, heb je een grote variëteit aan je tafel, die je kunt proberen en proberen. De geest van de Indiase keuken is vieren en delen. Zorg er daarom voor dat je het op prijs stelt en geniet ook van je eten en dat van anderen.

 

Negeer de kip

Het lijdt geen twijfel dat de Indiase keuken een aantal van de beste en absoluut heerlijke kipgerechten biedt. Maar ik denk niet dat Indiaas eten beperkt is tot kippen met verschillende smaken. Eigenlijk is er veel te ontdekken buiten de kip. Als je net een kip met boter of tikka masala bereidt met de naam van de Indiase keuken, mis je zeker veel.

Open Uw Hart Voor Biryani

Er zijn veel opties beschikbaar als het gaat om biryani of pulav. Biryani wordt bereid met rijke Basmati-rijst en kan worden bereid met eindeloze combinaties. Bereid je voor om de hele dag door te brengen en geniet van een hele reeks opties die beschikbaar zijn in het volledige Indiase menu

Mix En Feest

Het beste ding over Indiaas eten is dat verschillende gerechten kunnen worden gemengd en gecombineerd met anderen om willekeurige lekkernijen te verkrijgen. Combineer en combineer met het kruidenexperiment met kleuren, diktetexturen en andere mogelijke variëteiten. Beperk jezelf niet tot het vasthouden aan standaard curries en linzengerechten. Als je iemand bent die tot nu toe alleen de curry uit Zuid-India heeft geprobeerd, probeer dan de volgende curry uit het noorden van India te overwegen.

Krijg De Rijst

Als je de pittige Indiase smaken echt wilt ervaren zonder eruit te zien alsof ze je martelen, dan moet je de rijst niet overslaan. Rijst balanceert het kruid op je bord en maakt het makkelijker voor mensen die niet gewend zijn aan het hebben van zulke pittige gerechten om de lekkernijen te proeven. De eenvoudige aromatische basmatirijst in combinatie met een beetje kipkerrie of pittige linzen zal u betoverd achterlaten. Als het goed is voorbereid, zijn er kansen dat het veel beter zal aanvoelen dan de oude naan / roti en curry-combinatie.

Expliciet Speciale Tolerantie

Het niet kennen van je tolerantie voor specerijen kan je Indiase culinaire ervaring beïnvloeden. Hoewel de beste Indiase gerechten meestal pittig van aard zijn, betekent dit niet noodzakelijk dat je de pijn en het branderige gevoel zou moeten verduren om er echt van te genieten. Elke persoon heeft een andere tolerantie voor specerijen en je zou je niet moeten schamen. Je moet altijd zorgen voor je tolerantie voor specerijen en hetzelfde specificeren terwijl je je eten bestelt.


Geef een reactie

Your email address will not be published.