Denk je aan het inhuren van een cateringservice voor dat aanstaande speciale evenement? Tenzij je dit eerder hebt gedaan of veel ervaring hebt met het werken met cateraars, zul je merken dat het heel moeilijk kan zijn om dit soort beslissingen te nemen. Echter, met een paar richtlijnen om je te helpen, zullen we proberen om al die angsten weg te nemen en de dag van het evenement aangenaam te maken.

Begin vroeg:

Zodra je erachter komt dat je een Indiaas Caterar in Leeuwarden nodig hebt, begin dan met het maken van een lijst met degenen in de buurt. Hoe verder je van tevoren kunt boeken, hoe meer keuzes je zult moeten kiezen. Begin met het maken van afspraken om uw evenement te bespreken met de cateraars. De meeste van de goede worden ten minste een jaar van tevoren geboekt, maar als je niet zoveel tijd hebt, kun je waarschijnlijk een kleiner bedrijf vinden dat het in een tijdsbestek van drie tot zes maanden kan doen.

Verwijzingen:

Voordat u een cateringservice inschakelt, moet u verwijzingen controleren. Vraag je vrienden, familieleden en zelfs de mensen met wie je werkt als ze ervaring hebben met cateringbedrijven. Neem contact op met uw plaatselijke Kamer van Koophandel en vraag een lijst met aanbevolen cateraars aan. Vraag hen of het voedsel goed was of dat ze problemen hadden en hoe die problemen werden aangepakt. Ook moet u informeren naar de kosten.

Interview:

zodra u uw lijst met mogelijke cateringbedrijven hebt, moet u beginnen met het uitzoeken welke van hen het beste aansluit op uw behoeften. Begin tijdens het interview met de datum en locatie van het evenement zodat de cateraars kunnen controleren of ze beschikbaar zijn. Als het bedrijf beschikbaar is om aan uw evenement te werken, bespreek dan specifieke informatie, inclusief de eerdere ervaringen van het bedrijf met evenementen zoals die van u, de voedselkeuze en prijsinformatie. Controleer ook of ze allerlei soorten waardeservices bieden, zoals instellen, opsplitsen, servers, etc.

Referentie:

Nu u de lijst met mogelijke cateraars heeft, moet u wat feedback krijgen van hun andere klanten. Vraag drie tot vijf namen en contactgegevens van elke cateraar op uw lijst. Bel elke naam op de lijst en stel hen vragen over hun algehele ervaring met de cateraars. Controleer ook of ze zijn gecertificeerd voor veiligheidsprocedures en voor het omgaan met voedsel. Deze certificering moet op hun bedrijfslocatie worden geplaatst.

Bezoek:

Zorg ervoor dat u een bezoek aan elke cateraar op uw lijst plant. Ze zullen de samples instellen die u kunt proberen, dus u kunt precies selecteren wat u op het menu verwacht. U wilt zeker weten dat het eten goed smaakt en dat het bereidingsgebied schoon is. U krijgt de kans om het personeel te ontmoeten en erachter te komen of er conflicten kunnen optreden.

Begroting:

als u het budget licht onderdrukt, heeft u genoeg ruimte om extra wijzigingen in het menu aan te brengen en eventuele onvoorziene kosten te dekken. Vergeet niet dat een schatting precies dat is, een schatting en niet de totale prijs. Het kost je waarschijnlijk meer dan het eerste citaat, dus plan dienovereenkomstig. De meeste cateringbedrijven eisen dat een bepaald percentage van de totale factuur binnen drie tot vier weken na afloop van het evenement wordt betaald met het verschuldigde saldo. Als u wilt annuleren, doe dit dan zo lang mogelijk van tevoren. Als een annulering nodig is, hoe sneller je ze laat weten, hoe meer geld je kunt besparen van je eerste storting en hopelijk terugkrijgt.

Meestal echter, als u wacht en minder dan 30 dagen voor het evenement annuleert, verliest u waarschijnlijk uw storting. Het is altijd een goed idee om de kleine lettertjes in uw contract te lezen om erachter te komen wat de straffen kunnen zijn. Details over de annuleringsvoorwaarden en andere bijzonderheden worden in uw contract behandeld Lees aandachtig door.

Welke traiteur u ook kiest, u krijgt de beste resultaten als u een beetje onderzoek doet en deze tips opvolgt. Je moet volledig en volledig tevreden zijn dat het geld dat je hebt bespaard bij het verhuren van het evenement geld was dat goed besteed was.

In het geval u in of rond de regio Leeuwarden woont en van plan bent om een ​​Lahore Cateraar te gebruiken, is hier een bron voor een bezoek aan: https://lahorecatering.nl/


Geef een antwoord

Your email address will not be published.