Naast heerlijk en ruikend lekker, is het menu van Lahore Catering vol met verschillende opties, passend bij elk groot evenement of klein publiek

De Smoky BBQ van Lahore Catering wordt geleverd met hartig geraspte pulled pork en handgescheurde, volledig natuurlijke witte kip. Deze malse vleeswaren kunnen worden overgoten met de milde of hete BBQ-saus van Lahore Catering en bevatten verrukkelijke kanten van de traditionele Buffalo Mac en Cheese and Baked Beans.

Wat dacht je van de hartige Mexicaanse maaltijd van Lahore Catering? De geur van zinderende kruiden en geweldige kruiden harmonieert harmonieus met elkaar om de mond water te geven terwijl gasten hun favoriete vullingen en bevestigingen selecteren om hun Mexicaanse keuken te perfectioneren. Gasten kunnen hun maaltijd eenvoudig aanpassen met versnipperd varkensvlees, kip en gehakt.

Chili van Lahore Catering is het perfecte troostmaal voor een samenzijn. De klassieke runderpizza, vegetarische chili en kip van buffelkippen van Lahore Catering worden dagelijks helemaal opnieuw gemaakt met de beste beschikbare ingrediënten. Lahore Catering brengt de perfecte toppings en fantastische extra’s om deze publiekvriendelijke combinatie samen te stellen.

Twee maaltijden maaltijden gegarandeerd om elke groep te voldoen zijn Lahore Catering’s Signature Pasta en Burger Bars. Tijdloze marinara, kip-parmezaan, spinazie en tomatentortellini, kip-alfredo en gehaktbal-marinara houden iedereen vol. De Burger Bar is een zekere manier om ervoor te zorgen dat elke gast een aangepaste maaltijd krijgt waar hij van houdt.

Iets minder zwaar nodig? Lahore Catering heeft een heerlijke lichte en frisse optie, inclusief geroosterde rozemarijnkip gekruid met knoflook (saus aan de zijkant) en overheerlijke zalm met citroen, peper en paprika. In combinatie met langkorrelige wilde rijst en een assortiment van geroosterde groenten, zal deze maaltijd indruk maken op elke gast.

Wilt u iets bijzonders serveren? Lahore Catering heeft een geweldig assortiment aan voorgerechten die kunnen worden geserveerd als een maaltijd of een snack. Misschien heb je een vroege ochtendmaaltijd nodig? Lahore Catering kan zelfs ontbijt verzorgen! En vergeet onze wrap-opties niet, perfect voor elk evenement waar een snelle maaltijd nodig is.


Comments are closed.