Bij het plannen van een vergadering of evenement voor uw organisatie, wordt de belangrijkste vraag: “hoeveel eten om te bestellen”?

Hongerige gasten zijn hangende gasten.

Het doel van onze evenementen, vergaderingen en presentaties is om de aandacht van onze gasten te hebben.

Hongerige gasten worden vaak afgeleid, geïrriteerd en voelen zich haastig. Hiermee wordt uw vergadering niet ingesteld voor succes.

Aan de andere kant zijn we hier niet om een ​​voedselcoma te veroorzaken bij onze gasten. Laten we dus onze reis voortzetten om de perfecte porties te vinden.

Good Heart Catering tekst- en afbeeldingblok

Hoeveel mensen zijn aanwezig?

Veel planners weten al dat het aantal gasten zal fluctueren tot het moment dat de vergadering begint. Het leven gaat door en gasten kunnen het om de een of andere reden niet redden.

Daaraan toevoegen hebben sommige gebeurtenissen de sluitingsdatum om de dag van de daadwerkelijke gebeurtenis te registreren. Het is in deze situatie dat we een strategie moeten bedenken die voldoende voedsel kan opleveren, rekening houdend met sommige no-shows en niet-eters.

De methode die we gebruiken, is om eerst te beginnen met een minimum- en een maximumaantal. Bijvoorbeeld 6-10, 10-20, 20-30, 30-40 enz.

Je kunt zien dat we voor het eerst met zes begonnen, omdat voor de meeste horecagelegenheden de minimumorder begint met 5-6, en dan gaan we verder met tellen in blokken van 10.

Misschien vraag je op dit moment, als ik tel in blokken van 10 die al te veel eten is voor een groep van zeg 15. Maar ik zal hieronder uitleggen waarom deze maatregel uiteindelijk precies het juiste blok is om in te tellen.

Hoeveel kunnen ze eten?

Voedsel weggooien voelt gewoon verkeerd en we proberen deze situatie te allen tijde te vermijden. We beschouwen eten en de eetervaring als een tijd om samen te komen als een gemeenschap, en niet als een tijd om gulzigheid en verspilling te beoefenen.

Dus terug naar onze vraag, hoeveel voedsel kan iemand eten?

Voor kleinere groepen is het meestal het geval dat je de deelnemers kent, dus het is gemakkelijker om te plannen voor Rich in finance die genoeg zal verslinden voor twee stagairs, terwijl Linda van marketing alleen bij het dessert kiest.

Voor grotere evenementen, openbare evenementen, zullen we niet weten wat dit soort individuele gewoonten zijn, dus zullen we een meer algemeen en gemiddeld aantal gebruiken. In de loop der jaren ben ik gaan vertrouwen op een formule die voor de meeste situaties heeft gewerkt. U kunt dit aanpassen op basis van uw specifieke groepsgewoonten.

Een halve boterham per gast en een extra kwart sandwich per halve gast. De formule ziet er als volgt uit ((.5 * aantal gasten) + (aantal gasten / 2 * .25). Met deze formule voor een ploeg van 9 eindigt u met ongeveer 11 halve stukken en voor een ploeg van 10 eindigt u met ongeveer 12 halve stukken.

Dat klinkt laag!

In feite is dit uiteindelijk precies de juiste hoeveelheid voedsel om de meest variabele gastsituatie te dekken zonder dat dit resulteert in verspild voedsel en te hoge uitgaven voor budgetten.

Bedenk ook dat het aan te raden is ten minste één of twee zijden toe te voegen. Zijkanten zijn meestal salades en chips, beide een zeer populaire keuze. Bij Good Heart hebben we ook andere kanten verwerkt, zoals onze traditionele hummusschotel of mozzarella-chips.

Variatie houdt uw evenementen interessant en uw gasten worden oplettend ontvangen.

Good Heart Catering tekst- en afbeeldingblok

Het dessertdebat!

Om te dienen of niet om te dienen? dat is de vraag.

Van de dingen waar ik in dit artikel over gesproken heb, is dit onderwerp de meest besproken.

Hoewel vanuit ons perspectief, is de controverse een beetje misleidend. We leven inderdaad in een meer ontwikkelde en gezondheidsbewuste wereld, ten goede.

We hebben ook onderzoek gedaan en komen tot de conclusie dat suiker gevaarlijke, vooral onnatuurlijk geconcentreerde versies van suiker kan zijn. Mijn grootmoeder leed aan diabetes en haar worsteling daarmee was zowel verwoestend als tragisch.

De hare was echter een extreem geval, suiker en snoep met mate kunnen en zullen uw vergadering ten goede komen.

Het zal dienen om een ​​verhoogd niveau van verzadiging voor uw gasten te veroorzaken.

Desserts fungeren ook als caps voor een maaltijd, waarna uw gasten mentaal gepositioneerd zijn om deel te nemen. Matiging is de sleutel.

Onze koekjesschotels serveren vers gebakken koekjes die niet te groot zijn, en onze snoepbakken worden opzettelijk in kleine stukjes geknipt voor een paar hapjes desserthemel.

Matiging is de sleutel tot het genieten van deze snoepjes en uw gasten zullen u bedanken voor het opnemen bij uw bestelling.

Good Heart Catering tekst- en afbeeldingblok

Dranken.

Tot nu toe hebben we onze hoofdmaaltijd, onze zijkanten en een pet voor de maaltijd met dessert gepland.

Maar we zijn dranken niet vergeten. Over het algemeen moeten er ongeveer 1,25 drankjes per persoon zijn tijdens uw vergadering. Deze soorten dranken zijn afhankelijk van uw voorkeur, maar voor grote groepen raden we ingeblikte dranken en mineraalwater aan.

Er is ook sap verkrijgbaar en het is aan te raden om slechts 3 sap per gast te bestellen als andere drankjes zijn inbegrepen. In het echte leven vertaalt dit zich in ongeveer 3 sappen per 10 gasten.

Voor ontbijt of lunch is koffie de ultieme stimulans. We raden aan koffie te bestellen voor elke ontbijtbestelling en koffie voor lange namiddagbijeenkomsten.

Koffie wordt meestal geserveerd in 96oz dozen en serveert ongeveer 10 met behulp van 12 oz bekers. Als alternatief of vervanging kun je thee met veel cafeïne bestellen om gasten oplettend te houden en deel te nemen.

Voor grote evenementen raden we over het algemeen aan om een ​​decaf-optie toe te voegen, omdat cafeïne gewoon geen optie is voor die gasten.


Comments are closed.